Со Diners Club картичка до пристап во аеродромските салони ширум светот

Поседувањето на Diners Club картичка ти овозможува привилегиран пристап до повеќе од 1.300 аеродромски салони ширум светот!

Една од ексклузивните поволности кои ги добивате со поседување на Diners Club картичка е привилегираниот третман на интернационалните аеродромски салони низ целиот свет.

Сите сопственици  на Diners Club картичка имаат можност да ги користат услугите во голем број на аеродромски бизнис салони и со тоа подобро да го искористат времето додека го чекаат следниот лет до планираната дестинација. Некои од бенефитите кои што може да ги користите во аеродромските салони се: климатизирани простории, удобни фотелји и работни маси, брз пристап до wi-fi мрежа и мрежни портови, храна и грицки, алкохолни и безалкохолни пијалоци, гледање на телевизија, достапност на различни списанија и книги.

За имателите на Diners Club Advantage картичка сите влезови, користење на бенефитите, вклучително и консумирањето на пијалоци и храна во салоните се бесплатни. Доколку сакате да аплицирате за Advantage картичка како дополнителен бенефит ќе добиете и бесплатно патничко  осигурување – годишна генерална полиса за 30 дена.

Повеќе за условите на користење на овие поволности можете да прочитате на веб страната на Diners Club Македонија, додека листата со аеродромските салони каде ќе имате пристап е достапна на следниов линк.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn