Секој ден 15.000 денари со новата наградна игра на Браво кафе Премиум!


Во новата 2021 година, Браво кафе Премиум повторно ги наградува своите верни купувачи.Секој ден, 365 дена можете да освоите една од паричните добивки од 15.000 денари или некоја од останатите награди како телевизор, машина за перење, велосипед, фрижидер, микробранова печка и уште многу други вредни награди!

Како и досега, учеството во наградната игра е доста едноставно со купување на 100, 200 или 500 грамско пакување на Браво кафе Премиум. Доколку во внатрешноста на пакувањето пронајдете три исти вредности за награда (пример: отпечатени три телевизори) вие сте добитник на отпечатената награда. Наградната игра е веќе започната и трае до крајот на годината.

https://www.youtube.com/watch?v=innly3HEliA

За сите прашања и дополнителни информации посетете го официјалниот Facebook профил на Браво Кафе: https://www.facebook.com/BravoCaffe, а може да го заследите и Instagram профилот: https://www.instagram.com/bravocaffe