Прогласување на најуспешните ТОП 100 компании


– Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе ги прогласи најдобрите 100 успешни компании.


 

Станува збор за традиционална манифестација со која Стопанската комора на северозападна Македонија секоја година ги наградува најуспешните компании кои изминатата година оствариле позитивни резултати.

На настанот најавено е присуство на првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби.