Како би гласале на престојниот Референдум?

 • Бојкотирам (84%, 1,157 Votes)
 • Да (12%, 166 Votes)
 • Не (4%, 57 Votes)

Total Voters: 1,380

Loading ... Loading ...

Кога мислите дека ќе се најде решение за името на Рeпублика Македонија ?

 • Никогаш (79%, 920 Votes)
 • До крајот на годината (9%, 103 Votes)
 • За 5 до 10 години (7%, 80 Votes)
 • За еден месец (6%, 68 Votes)

Total Voters: 1,171

Loading ... Loading ...

Дали го поддржувате антивладиниот протест на 02 јуни организиран од ВМРО - ДПМНЕ?

 • Да (91%, 21 Votes)
 • Не (9%, 2 Votes)
 • Не ме интересира (0%, 0 Votes)

Total Voters: 23

Loading ... Loading ...

Колку народ очекувате да има на антивладиниот протест во сабота кој е организиран од ВМРО - ДПМНЕ?

 • 50.000 - 100.000 (34%, 24 Votes)
 • Повеќе од 100.000 (31%, 22 Votes)
 • Помалку од 25.000 (21%, 15 Votes)
 • 25.000 - 49.999 (14%, 10 Votes)

Total Voters: 71

Loading ... Loading ...

Каде го поминавте продолжениот викенд?

 • Дома (79%, 22 Votes)
 • На работа (11%, 3 Votes)
 • Грчка на плажа (4%, 1 Votes)
 • Во Охридон (4%, 1 Votes)
 • Во Скопје сигурно не! (4%, 1 Votes)
 • Не се сеќавам (*полн џеб ваучери) (0%, 0 Votes)

Total Voters: 28

Loading ... Loading ...

Кој е вашиот фаворит во вечерашнава дебата, Мицкоски или Заев?

 • Мицкоски (94%, 597 Votes)
 • Заев (6%, 40 Votes)

Total Voters: 637

Loading ... Loading ...

Каде ќе го поминете летниот одмор ?

View Results

Loading ... Loading ...

Дали Америка ќе ја нападне Сирија до Мај?

 • Не (71%, 68 Votes)
 • Да (29%, 28 Votes)

Total Voters: 96

Loading ... Loading ...

Како ви се допаѓа нашиот веб сајт?

 • Одличен (51%, 39 Votes)
 • Може подобро (20%, 15 Votes)
 • Добар (16%, 12 Votes)
 • Не е добар (9%, 7 Votes)
 • Без коментар (4%, 3 Votes)

Total Voters: 76

Loading ... Loading ...