Соопштение од СДСМ за новата Влада - МИА
Власт

Мицкоски да созрее, покажува дека нема државнички капацитет

За вакво исклучително важно прашање, од највисок државен и национален интерес, Христијан Мицкоски покажува дека нема државнички капацитет ниту основно чувство за државност. Оттука, СДСМ нема да навлегува во сите изнесени невистини и неодоговорно пласирани […]