Свет

„Американ ерлајнс“ и „Делта“ прекинуваат летови кон Кина поради новиот коронавирус

Американските авиокомпании Делта ерлајнс и Американ ерлајнс, одлучија денеска привремено да ги прекинат сите летови од САД кон Кина. „Последниот лет за Кина од САД ќе биде в понеделник, 3 февруари, а последниот од Кина […]

Вести

Обраќање на Борис Џонсон: Ова е потенцијално момент на вистинско национално обновување и промена (видео)

Вечерва ја напуштаме Европската унија. За многу луѓе ова е момент на надеж, момент за кој тие сметаа дека никогаш нема да дојде. И има многу, се разбира, кои имаат чувство на вознемиреност и загуба. […]