Балкан

Мустафа за Ора њуз: Косово – Албанија без граници, подготвена е платформа

Министерот за внатрешни работи на Косово, Екрем Мустафа, во ексклузивно интервју за тиранската телевизија Ора њуз, изјави дека е „можно целосно да се отстранат границите меѓу Албанија и Косово“. -Тоа е можен проект, работните групи […]