Каде ќе го поминете летниот одмор ?

View Results

Loading ... Loading ...

Дали Америка ќе ја нападне Сирија до Мај?

  • Не (71%, 68 Votes)
  • Да (29%, 28 Votes)

Total Voters: 96

Loading ... Loading ...

Како ви се допаѓа нашиот веб сајт?

  • Одличен (51%, 39 Votes)
  • Може подобро (20%, 15 Votes)
  • Добар (16%, 12 Votes)
  • Не е добар (9%, 7 Votes)
  • Без коментар (4%, 3 Votes)

Total Voters: 76

Loading ... Loading ...